Lääkärin etävastaanotto
 
Etävastaanotto on moderni ja tehokas tapa hoitaa monia akuutteja vaivoja, kuten virtsatie- ja hengitystieinfektioita, silmätulehduksia ja ihottumia sekä monia kiireettömiä vaivoja ja terveyden seurantaa.

Etävastaanoton käyttöön ottaminen vaatii pientä valmistelua, mutta sen jälkeen oma lääkärisi on vain muutaman klikkauksen päässä milloin tahansa, missä tahansa oletkin!

Alla on kolmen askeleen ohje, joka kattaa kaiken, mitä käyttöönottoon tarvitset!

Etävastaanoton tarkoitus on säästää aikaa ja vaivaa erityisesti potilailta. Toimintaan liittyy muutamia selkeitä kehyksiä, joiden puitteissa on pysyttävä laadun varmistamiseksi.  Palvelu ei sovellu kiireellisten sairaustapausten tai vakavan sairauden hoitoon, eikä tilanteisiin jotka vaativat fyysistä tutkimista.   

Klikattuasi valikosta “Lääkärin etävastaanotto”,  voit kirjoittaa lääkärille taustatietoja.  Kun kuvailet oireita ja historiaa mahdollisimman kattavasti, lääkäri saa riittävän tarkan tilannekuvan, mikä helpottaa hoitoprosessia.

Paras hyöty digitalisaatiosta saadaan yhdistämällä oikealla tavalla läsnätapaamisia, etäkäyntejä ja puhtaasti digitaalisia tapahtumia. Medicci Oy on nostanut keskeiseksi kehitysalueekseen tällaisten digihoitopolkujen määrätietoisen kehittämisen.

 

Tästä voit lukea myös HUS:n kehittämisjohtaja Visa Honkasen kirjoituksen aiheesta. (Helsingin Sanomat, Lukijan puheenvuoro, 28.1.2022)                      LINKKI:  Etävastaanottojen tuoman ajansäästön voi kyseenalaistaa – Mielipide | HS.fi